dinsdag 20 september 2011

This is in!

Hier schrijf ik 10 tips voor je op in 3 categorieen!

LEZEN
Magazines    
    De CosmoGirl-
Bomvol leuke weetjes , interviews ,  vooral tips , celebs en natuurlijk bloopers van Comso lezeressen en ook real-life dingen. Met maar liefst 114 blz! Kopen dus!
  Meiden Magazine-
Cool tijdschrift over celebs , yourself , ook veel weetjes en tips en op het laatst lachen met Mikkie en Samira! Een superblad! Minstens 64 paginas dik fun & lol.

 Girlz Magazine-
Een tijdschrift waar je lekker lang zoet bent met 84 paginas. Lekker mee lezen en huiveren van de heftige real-life verhalen. Maar ook lekker mee giechelen met de stars en girlz lesserezen van hun bloopers! Ook kun je lekker de leuke interviews lezen en wat in en out is!

Tina
Heeft dan misschien weer niet zo heeel veel paginas , 52 , maar is harstikke leuk! Als je een abbo hebt maak je kans op superprijzen zoals een DS , toffe cadeaubon en nog veel meer. Ook is er de BIZZ waar je alle nieuwtjes van sterren leest , en interviews. Maar waar Tina nou echt om gaat zijn de strips! Very funny!

SITES
Op kinderlines kan je gratis je eigen homepage maken , dat is net zoals je eigen site. Je kan er spelletjes op doen en mooie achtergronden gebruiken. Gwn very tof!


 Dit is echt zoooo fun! Het enige wat je nodig hebt is een foto en een effect kiezen en dan heb je een super grappige foto met het gezicht van jezelf erop! Cool toch?

Topmodel.biz is echt heel erg leuk. Maak je eigen coole avatar. Doe mee aan wedstrijden door jouw ontwerpen via een foto te laten zien , klets mee op het forum en vraag anderen om advies. En chat lekker bij de chatrooms!

Sunnieday.net is eigenlijk net zo als Habbo , maar je krijgt op het begin als 3000 coins waar je super veel dingen mee kan kopen! Zo kan iedereen een huisdier hebben , mooie grote kamers maken EN je kan HC kleren aantrekken zonder credits te hoeven betalen!

Ik zit er al niet meerop , maar toch denk ik dat nog veel dit leuk zullen vinden. J eigen poppetje , films maken , fame verdienen , artbooks maken..gwn tof! Neem eens een kijkje!


FILMS & TV-SERIES
\
Monte Carlo is echt een MUST SEE movie! Deze film gaat over 3 girls : Grace ( Selena ) , Emma ( Katie) , Meg ( Leighton) die op vakantie naar Parijs gaan . Tot onverwacht word Grace verward met de Britse Prinses Cordelia , en dan begitn het avontuur.....

Shake it up  , waar de vonken vanaf slaan! Cece ( Bella) en Rocky( Zendaya) dansen elke zaterdag avond bij Shake It up Chicago! Dansavonturen zijn gegarandeerd!

Elke dag om kwart voor 8 bij disney channel!

Je favroiete blonde diva uit HSM is terug met deze coole , glamoureuze film! Speciaal voor disney channel!!! In de film gaat Sharpay( Ashley) naar New York voor een broadway auditite , maar niet alles verloopt volgens plan.....


Wat vonden jullie van deze This Is In?
Tell Me!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten