dinsdag 20 september 2011

Stijltips om stijlvol op school te komen!

Stijling Tip 1.
Leg een dag van tevoren je kleren alvast op een hoopje op ergens anders. Zo voorkom je te weinig tijd om je leuke outfit bij te zoeken. En het hoeft als je bijv. je bed 8 uur pas uitkomt.

Mix& Match
Je hebt setjes van outfits.. en je vind dat hemdje van die ene set leuk en dat rokej van die andere. Wat doe je dan? Mixen! Je kan verschillende kleuren mixen. En het is helemaal niet waar dat je je aan 1 of 2 kleuren moet houden om geen modeflatter te slaan. Zonder kleur sla je er eerder een dan MET!

Versieren & Bewerken.
Houd een leuk middagje knutselen op stof met je friends! Nodig hun uit om allemaal een shirt mee te nemen en dan kunnen hun hun shirt versieren met allemaal mooie dingen. Van een CRAB naar FAB!

Van lenen krijg je geen tranen , hoor!
Je kent het gezegde ''van ruilen komt er huilen'' maar das alleen zo bij eten ofzo maar bij kleren niet! Hou een ruilmiddagje met je friends. Want die hebben serieus dat leuke topje en jij hebt weer voor hun iets nieuws in petto.

Accesoires zijn om te dragen!
Gebruik accesoires! Het helpt om je outfit een extraatje te geven! Je zal zeker weten complimentjes krijgen. Koop bijv. een roosje voor een saai shirt als je geen knustellina bent. Of maak je eigen speldje als je van knutselen houd maar wel simpel.


XoXo Liv!
Wat vond je van deze tips?
Reagee~r!
QUESTION BY: LISAGOIN

Geen opmerkingen:

Een reactie posten