dinsdag 20 september 2011

Miley Cyrus
Favoriete tiener sensatie Miley Cyrus heeft zich van haar vorige rollen liep naar een nieuwe komst van tijdperk in te gaan.

Voor haar eerste volwassen rol in The Last Song, deelt ze een stomende on-screen romance met co-ster en ex-vriendje Liam Hemsworth.

"Dat zeker kus iets getriggerd", zegt Miley, die had om op te staan ​​een box voor een aantal van haar scènes met 6ft 4In Aussie Liam, 20.

"Liefde maakt je mooi voelen en het maakt je je goed voelt over jezelf.

Miley - de dochter van zanger Billy Ray Cyrus - speelt een tiener die met tegenzin naar huis verlaat in New York om de zomer door te brengen met haar vervreemde vader in een klein zuidelijk badplaats, waar ze onverhoopt romantiek. Schrijver Nicholas Sparks schreef het script speciaal voor haar.

Zoals ze zegt: "Het voelde echt gaaf. In feite werd ik weggeblazen. Ik zei tegen Nicolaas: 'Ik hou van dieren. Ik hou van muziek. Ik hou van hete Australiërs. " Heb ik te danken Nicholas, big time. "

De film gaat over een schrijnende overlijden binnen een gezin. Daar, Miley putte uit persoonlijke ervaring.

"Het was moeilijk omdat bepaalde scènes deed me denken aan de tijd dat ik heb verloren mijn beste vriend. Toen ze overleed een tijdje geleden, ik herinner me momenten dat ik niet kon ademen en ik voelde me misselijk.

"Ik kon niet eens schakelaar op de TV omdat ik niet kon bedenken iets anders. Ik was op tournee op het moment en ze was erg jong, dus het was een echte schok voor mij. Het was veel te vroeg voor haar om te gaan.

"Je bent zo gekwetst dat je alles weg te duwen - en dat is precies wat mijn karakter doet in de film. Die scène deed me denken over dingen die ik heb meegemaakt in mijn leven en ik was in staat om die sombere gevoelens zetten in iets goeds. Iedereen gaat door een periode waarin verliezen ze een vriend of een familielid en ik wilde niet om suiker de vacht van de emoties. Ik wilde houden zo echt mogelijk. "

De film, zegt ze, ook maakte haar waarderen haar eigen familie meer. "Ik heb geleerd om nooit laten een dag voorbijgaan zonder te vertellen mijn familie dat ik van ze houd. Ik weet niet wat ik zou doen als er iets gebeurd met mijn ouders. Mijn hart doet pijn alleen maar over na te denken. "
Miley, nu 18, gevangen in het oog van de Disney Channel producenten vier jaar geleden toen zij wierpen haar als de ster van de tv-serie Hannah Montana, het spelen van een charmante schoolmeisje die toevallig een dubbel leven als een pop koningin leiden.

De show werd meteen een hit en - door het spelen van een tieneridool - Miley won tieneridool de status van zichzelf. Haar album van de soundtrack verkocht, bijna vijf miljoen exemplaren wereldwijd en tekende ze een vier-album deal met Disney's Hollywood Records.

Maar The Last Song markeert een nieuwe start voor Miley: de laatste serie Hannah Montana is nu op de televisie.

Ze zegt: "Als een nieuw hoofdstuk van films begint in mijn leven, een ander hoofdstuk van de televisie is ten einde. Het is raar om het verlaten van mijn veiligheid deken achter, maar het is ook spannend om mee te doen met verschillende films. Ik ben erg blij om te zijn waar ik nu ben. "Miley wil graag haar nieuwe imago te omarmen als een volwassen actrice.

"Het voelt goed. Voor de laatste vijf jaar, met Hannah Montana, zou iedereen mij vertellen wat te doen. Nu, het is aan mij. Ik krijg na te denken over wat goed is in mijn carrière en ik kan kiezen om te gaan in mijn eigen richting.

"Ik moet oppassen dat ik niet kwijt wie ik ben. Ik wil nog steeds mijn fans me kennen, maar ik wil ook mijn publiek uit te breiden. Ik wil blijven doen wat ik liefde, maar ik wil ook mezelf nieuwe uitdagingen. Ik wil niet dezelfde persoon over en weer spelen. "

Ik ben altijd denken, ga je mijn geheimen vertellen? Het is taai. Toen ik jonger was, zou ik vertrouw iedereen en ik zou iedereen die mijn levensverhaal vertellen in een hartslag. Ik vind het heel moeilijk om nu vertrouwen mensen. Ik zeker mezelf beschermen een beetje meer.

"Als mensen zoete dingen te doen voor mij, ik begin te denken dingen als," OK, wat wil je? Doe je dit omdat je van me houdt of omdat je iets nodig? ' Ik ben een beetje hard. Maar dat is gewoon de manier waarop mijn leven is. "




The Last Song cover
BRON- MIRROR.CO.UK

This is in!

Hier schrijf ik 10 tips voor je op in 3 categorieen!

LEZEN
Magazines    
    De CosmoGirl-
Bomvol leuke weetjes , interviews ,  vooral tips , celebs en natuurlijk bloopers van Comso lezeressen en ook real-life dingen. Met maar liefst 114 blz! Kopen dus!
  Meiden Magazine-
Cool tijdschrift over celebs , yourself , ook veel weetjes en tips en op het laatst lachen met Mikkie en Samira! Een superblad! Minstens 64 paginas dik fun & lol.

 Girlz Magazine-
Een tijdschrift waar je lekker lang zoet bent met 84 paginas. Lekker mee lezen en huiveren van de heftige real-life verhalen. Maar ook lekker mee giechelen met de stars en girlz lesserezen van hun bloopers! Ook kun je lekker de leuke interviews lezen en wat in en out is!

Tina
Heeft dan misschien weer niet zo heeel veel paginas , 52 , maar is harstikke leuk! Als je een abbo hebt maak je kans op superprijzen zoals een DS , toffe cadeaubon en nog veel meer. Ook is er de BIZZ waar je alle nieuwtjes van sterren leest , en interviews. Maar waar Tina nou echt om gaat zijn de strips! Very funny!

SITES
Op kinderlines kan je gratis je eigen homepage maken , dat is net zoals je eigen site. Je kan er spelletjes op doen en mooie achtergronden gebruiken. Gwn very tof!


 Dit is echt zoooo fun! Het enige wat je nodig hebt is een foto en een effect kiezen en dan heb je een super grappige foto met het gezicht van jezelf erop! Cool toch?

Topmodel.biz is echt heel erg leuk. Maak je eigen coole avatar. Doe mee aan wedstrijden door jouw ontwerpen via een foto te laten zien , klets mee op het forum en vraag anderen om advies. En chat lekker bij de chatrooms!

Sunnieday.net is eigenlijk net zo als Habbo , maar je krijgt op het begin als 3000 coins waar je super veel dingen mee kan kopen! Zo kan iedereen een huisdier hebben , mooie grote kamers maken EN je kan HC kleren aantrekken zonder credits te hoeven betalen!

Ik zit er al niet meerop , maar toch denk ik dat nog veel dit leuk zullen vinden. J eigen poppetje , films maken , fame verdienen , artbooks maken..gwn tof! Neem eens een kijkje!


FILMS & TV-SERIES
\
Monte Carlo is echt een MUST SEE movie! Deze film gaat over 3 girls : Grace ( Selena ) , Emma ( Katie) , Meg ( Leighton) die op vakantie naar Parijs gaan . Tot onverwacht word Grace verward met de Britse Prinses Cordelia , en dan begitn het avontuur.....

Shake it up  , waar de vonken vanaf slaan! Cece ( Bella) en Rocky( Zendaya) dansen elke zaterdag avond bij Shake It up Chicago! Dansavonturen zijn gegarandeerd!

Elke dag om kwart voor 8 bij disney channel!

Je favroiete blonde diva uit HSM is terug met deze coole , glamoureuze film! Speciaal voor disney channel!!! In de film gaat Sharpay( Ashley) naar New York voor een broadway auditite , maar niet alles verloopt volgens plan.....


Wat vonden jullie van deze This Is In?
Tell Me!

Maak van je ''kamer'' je favo chillplek

We zijn verschillende personen en hebben diverse stijlen. Zoals de een houd van voetbal de ander van dansen bijv. En diegene is weer gothic en de ander vind vampiers wel cool. Zo heeft iedereen iets. Daarom is het belangrijk dat je kamer er iets over zegt. Teken eerst hoe je jou kamer zou willen hebben op een leeg groot blad. Als je van dansen houd kan je posters ophangen van Shakira bijv. die is bekend om haar dansen en zingen. Op je blad kan je gewone plaatjes uit magazines als '' posters'' gebruiken ..niet in het echt natuurlijk. Daarna kies je je favo kleur. Zoals Paars. Bedenk wat je allemaal paars zou willen en teken dat. Teken ook dingen die je juist een andere kleur wilt hebben. Ook het patroon enzo van de muur is belangrijk. Maar nu is het grootste werk: de inhoud! Om te beginnen met een bureau. Wil je er een , of liever een grote tafel ? Teken het met wat extraatjes erop zoals een pennenbakje , een computer, leesboeken. Dan de kasten. Neem je een grote dikke kast of een dune lange kast? Nou dat is aan jou. Net zoals wat je erin wilt. Tip: Als je van dansen houd , leg dan iets van dansen wat je leuk vind op kastjes zoals als je op de sport zit , trofeen van wedstrijden of gewoon boeken. En als je het echt supercool will hebben kan je ook je eigen hangmat maken op de muur! Nou ja onder XD. Over dat schrijf ik nog wel een keer over.
Wat ook leuk is is: Voor op de muur ..een kladblokie , daar kunnen al jouw vriendinnen iets schrijven en jij notes kan schrijven zo van: '' Ja ik moet donderdag naar de tandarts ofzo'' heel handig!

Laat het na afloop de tekening aan je ouders vind en vraag op je jouw droom kamer mag hebben!
Ik duim voor je!

Veel plezier...
xxxLiv
Wat vond je van de blog?
Reageer plz!
QUESTION: MARLARENEE

Stijltips om stijlvol op school te komen!

Stijling Tip 1.
Leg een dag van tevoren je kleren alvast op een hoopje op ergens anders. Zo voorkom je te weinig tijd om je leuke outfit bij te zoeken. En het hoeft als je bijv. je bed 8 uur pas uitkomt.

Mix& Match
Je hebt setjes van outfits.. en je vind dat hemdje van die ene set leuk en dat rokej van die andere. Wat doe je dan? Mixen! Je kan verschillende kleuren mixen. En het is helemaal niet waar dat je je aan 1 of 2 kleuren moet houden om geen modeflatter te slaan. Zonder kleur sla je er eerder een dan MET!

Versieren & Bewerken.
Houd een leuk middagje knutselen op stof met je friends! Nodig hun uit om allemaal een shirt mee te nemen en dan kunnen hun hun shirt versieren met allemaal mooie dingen. Van een CRAB naar FAB!

Van lenen krijg je geen tranen , hoor!
Je kent het gezegde ''van ruilen komt er huilen'' maar das alleen zo bij eten ofzo maar bij kleren niet! Hou een ruilmiddagje met je friends. Want die hebben serieus dat leuke topje en jij hebt weer voor hun iets nieuws in petto.

Accesoires zijn om te dragen!
Gebruik accesoires! Het helpt om je outfit een extraatje te geven! Je zal zeker weten complimentjes krijgen. Koop bijv. een roosje voor een saai shirt als je geen knustellina bent. Of maak je eigen speldje als je van knutselen houd maar wel simpel.


XoXo Liv!
Wat vond je van deze tips?
Reagee~r!
QUESTION BY: LISAGOIN